Formare Profesionisti


1. Informatii despre cursul de EDUCATIE IN LACTATIE
2. Cine este CONSULTANTUL DE LACTATIE?
3. Examenul IBLCE
4. Candidate Information Guides and forms 2012 Romania
5. 2012_IBLCE Exam_Eligibility Requirements for First_Time Candidates

 

CERTIFICARI obtinute de Asociatia ProMAMA pentru Cursul de Educatie in Lactatie:

Cursul de Educatie in Lactatie ProMAMA figureaza in “Directory of Course Providers” pe siteul Asociatiei Internationale a Consultantilor de Lactatie (www.ilca.org) si pe siteul IBLCE.org, la “LEAARC’s list of approved courses” - organizatie care atesta ca programele acreditate sunt leaderi in domeniul educatiei in lactatia umana. 

Comitetul de aprobare si acreditare a cursurilor de lactatie (LEAARC), sustinut de Asociatia Internationala a Consultantilor de Lactatie (ILCA), de Bordul International de Examinatori ai Consultantilor de lactatie (IBLCE) si de Academia Americana de Pediatrie (AAP) a aprobat cursul ProMAMA de “Educatie in Lactatie”. Astfel, cursul Asociatiei ProMAMA devine singurul din Romania si al treilea din Europa (dupa Danish Committee for Health Education si Deborah Robertson din UK) recunoscut de cel mai inalt for pentru aprobarea educatiei in lactatie. Cursul nostru este recomandat de ILCA si IBLCE pentru inscrierea pentru examenul IBLCE. Presedintele LEAARC, Cheryl Benn afirma despre importanta aprobarii LEAARC: “This distinction provides a reliable indicator of educational quality to employers, insurers, counselors, educators, governmental officials, and the public, based on the fact that the education program adheres to established criteria and standards of the profession”

 

Daca si tu crezi in alaptare si in actiunile noastre in scopul promovarii alaptarii, poti directiona cei 2% catre Asociatia ProMAMA, pentru a sustine educatia in ceea ce priveste alaptarea in Romania.

Inapoi...   |   Contacteaza-ne acum! Cele 9 luni trec repede...    |    Tarife ProMAMA