Breastfeeding Clinic


Natura a inventat hrana perfecta pentru bebelusul tau si aceasta este laptele matern! Te sfatuim sa-i oferi puiului tau cel mai bun start in viata, alaptandu-l exclusiv. Cercetarile internationale au demonstrat ca bebelusii alaptati sunt mai inteligenti si mai sanatosi atat fizic cat si emotional fata de cei hraniti cu lapte praf. Si tu poti alapta, pentru ca 98% dintre mame pot alapta cu succes daca detin informatiile corecte, daca au sprijin si apeleaza la ajutor atunci cand apar probleme...

 

In cadrul Clinicii de Alaptare, ProMAMA ofera cursuri si consultanta pentru un start corect in alaptare si pentru rezolvarea problemelor cu care se confrunta mamele. Specialistii ProMAMA au o vasta experienta in domeniul lactatiei, atat in in cadrul clinicii, cat si in maternitati.

Suntem alaturi de tine cu:

 Consultanta in Alaptare

 Curs de Alaptare pentru Gravide

 Curs de Diversificare a Alimentatiei Bebelusului

 Grup de Suport in Alaptare - Gratuit

In scopul ajutorarii si sustinerii mamelor, ProMAMA organizeaza si diferite evenimente gratuite, menite sa le informeze despre importanta alaptarii si sa le ajute atunci cand se afla in dificultate.

Daca si tu crezi in alaptare si in actiunile noastre in scopul promovarii alaptarii, poti directiona cei 2% catre Asociatia ProMAMA, pentru a sustine educatia in ceea ce priveste alaptarea in Romania.

Inapoi...   |   Contacteaza-ne acum! Cele 9 luni trec repede...    |    Tarife ProMAMA